Home
Facebook Twitter

Wilt u dat het zwembad in ons dorp blijft bestaan?

Biddinghuizen - 8 juni 2018.  Dit is een vraag die velen van ons bezig houdt. Vanuit Dorpsbelangen zijn wij bezig met een onderzoek naar het voortbestaan van het zwembad.

Kom zaterdag 9 juni naar de braderie in het centrum want daar staat Dorpsbelangen met een kraam met vertegenwoordigers van de zwembadwerkgroep samen met de stagiair die de vragenlijst heeft samengesteld.


Dit is een vraag die velen van ons bezig houdt. Vanuit Dorpsbelangen zijn wij bezig met een onderzoek naar het voortbestaan van het zwembad. 

Kom zaterdag 9 juni naar de braderie in het centrum want daar staat Dorpsbelangen met een kraam met vertegenwoordigers van de zwembadwerkgroep samen met de stagiair die de vragenlijst heeft samengesteld. Uw mening als dorpsbewoner is belangrijk voor het voortbestaan van het zwembad, u en uw kinderen, de inwoners en gebruikers van het zwembad, staan centraal in deze enquête. 

Het bestuur van Dorpsbelangen nodigt iedereen uit om de vragenlijst van de stagiair in te komen vullen. Om een goed onderbouwd oordeel te kunnen geven is dit onderzoek nodig en de uitkomst is bepalend voor de toekomst van het zwembad, daarom rekenen zij op een grote opkomst. 

U wilt toch niet dat ons zwembad verdwijnt uit ons dorp?

Wilt u de enquête liever digitaal invullen dan kan dat ook via deze link.  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoiGobQI7ugAfpV5yBVtn7DRYBHDIYQ6lxyL8SLO1v5aiWtw/viewform


<< Terug naar overzicht
© 2018 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat