Home
Facebook Twitter

Jongeren Ontmoetingsplaats gebruikt als vuilstort

Jongeren Ontmoetingsplaats gebruikt als vuilstort Biddinghuizen - 16 november 2017.  "Al langere tijd maakt de jeugd van Biddinghuizen naar volle tevredenheid gebruik van de Jeugd Ontmoetingsplaats (JOP) aan de Sportlaan. Maar de laatste tijd treft de jeugd gedumpt afval aan bij de JOP". Dat schrijft Dorpsbelangen Biddinghuizen op haar Facebookpagina.

"Helaas menen mensen het plekje voor de jeugd in Biddinghuizen te gebruiken als vuilstortplaats. Halve inboedels inclusief banken en kasten, hout, vuilniszakken vol afval en troep. Je kan het zo gek niet bedenken of de jongeren treffen het aan bij de JOP. Naast dat het een milieudelict is en strafbaar is, is de jeugd hiervan de dupe en worden de jongeren erop aangesproken", aldus Gert Jan van Tilburg, voorzitter van Wijk- en Buurtbeheer Biddinghuizen.


Foto's: Dorpsbelangen Biddinghuizen

Corvee
De JOP is geplaatst in overleg met diverse partijen en onder bepaalde voorwaarden, zoals de schoonmaak en een stookplaats voor onbehandeld hout (oude pallets). "Misschien weten mensen niet dat de jeugd de JOP en de grond rondom de JOP zelf schoon moeten houden en hebben hiervoor zelfs een corvee-rooster voor opgesteld", vult Gert Jan van Tilburg aan.

Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

Melden
Het bestuur van Dorpsbelangen, Wijk- en buurtbeheer en de jeugd zelf vragen inwoners (wandelaars, mensen die hun hond uitlaten, fietsers op de Sportlaan en in het bos) die iets zien of hebben gezien dit te melden bij Dorpsbelangen Biddinghuizen via een mailtje naar secretariaat@dorpsbelangen.net.

Klik hier voor alle foto's

Meer foto's en oorspronkelijk bericht op https://facebook.com/BiddinghuizenDorpsbelangen/

Dorpsbelangen Biddinghuizen / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2018 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat