Home
Facebook Twitter

Update over steiger aan de Havenkade

Update over steiger aan de Havenkade Biddinghuizen - 1 september 2017.  Het is al weer een tijd geleden dat de steigers aan de Havenkade zijn afgebroken. Tot op heden was er weinig tot geen activiteit en er was ook geen duidelijkheid over. Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft, naar aanleiding van een berichtje van een inwoner, contact opgenomen met de Provincie Flevoland voor een update.

Provincie Flevoland: "Op dit moment zit het project in een afrondende fase voor het opstellen van het bestek voor het aanleggen van de nieuwe steiger. Het betreft een opdracht voor het vervangen van meerdere steigers in Flevoland en de aannemer zal waarschijnlijk dit jaar nog starten met de werkzaamheden. In het bestek is opgenomen dat er moet worden gestart met de steiger in Biddinghuizen en alle werkzaamheden voor 1 april 2018 klaar moeten zijn. De steiger zal vervangen worden door een kunststof steiger met dezelfde afmetingen. De omwonenden zullen voor de start van de werkzaamheden nog een bericht ontvangen".Vertrouwen
Willem Feiken, voorzitter van Dorpsbelangen Biddinghuizen: "Het geeft vertrouwen dat dorpsinwoners bij ons komen voor vragen of opmerkingen over bepaalde zaken of problemen in het dorp"."Als bestuur hebben we diverse contacten, die we kunnen en mogen gebruiken. Ik geef als voorbeeld de zorgen over de reuzenberenklauw en nu de steiger. Door er even tijd en aandacht aan te besteden kan er vaak een bevredigend antwoord gegeven worden. En zo vergroten we samen de leefbaarheid van ons dorp, het is in ons aller belang", besluit Feiken.

Bestuur van Dorpsbelangen Biddinghuizen / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2018 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat