Home
Facebook Twitter

Najaarsvergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen

Najaarsvergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen Biddinghuizen - 27 oktober 2017.  De Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen nodigt de inwoners van Biddinghuizen van harte uit om aanwezig te zijn op de najaarsvergadering, die gehouden wordt op woensdag 8 november om 20.00 uur in Het Koetshuis in Biddinghuizen.

Tijdens deze vergadering zal besproken worden wat er allemaal speelt en wat er nog te gebeuren staat. Zo heeft het bestuur van Dorpsbelangen Biddinghuizer sprekers geregeld, die een actueel onderwerp bespreekbaar maken tijdens de vergadering. Frank Pels komt de aanwezigen bijpraten over het vliegveld Lelystad-dossier, Wim Luijkx vertelt over het Windplan Groen en Mirjam Voerman-Spruijt van de gemeente Dronten informeert de vergadering over de plannen in en rondom Biddinghuizen.

Gouden IJsvogel
Tot slot zal ook de Gouden IJsvogel worden uitgereikt. Deze speld is voor een inwoner die veel voor het dorp betekent of in het verlegen heeft betekend.

Indien u interesse heeft om te komen, kunt u bij het secretariaat van Dorpsbelangen de agenda en het verslag van de vorige najaarsvergadering opvragen, door middel van een e-mail naar secretariaat@dorpsbelangen.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2018 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat