Home
Facebook Twitter

Goed bezochte najaarsvergadering Dorpsbelangen

Goed bezochte najaarsvergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen - 9 november 2017.  De najaarsvergadering van de Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen werd boven verwachting goed bezocht. Ongeveer 70 mensen waren aanwezig in Het Koetshuis tijdens de avond waarop Henk Stegeman de Gouden IJsvogel ontving.

De najaarsvergadering werd door Dorpsbelangen-voorzitter Willem Feiken aangekondigd als 'Net even anders'. Hiermee doelde hij op de invulling van de avond, waarbij minder wordt teruggekeken en vooral de blik vooruit is gericht. Door de grote opkomst was het enige kleine minpunt dat er geen geluidsversterking aanwezig was en dus niet iedereen de vergadering goed kon volgen. "Bij de voorjaarsvergadering komende maart is er een microfoon, op voorwaarde dat jullie weer met zoveel mensen komen", grapte Feiken.

Dorpsvoorzitter Willem Feiken

Presentaties
Behalve de mededelingen van Dorpsbelangen zelf, was er ruimte voor een aantal presentaties. Mirjam Voerman-Spruijt sprak namens de gemeente Dronten over 'Samen Actief' (voorheen Wijk- en buurtbeheer), Frank Pels bracht de aanwezigen op de hoogte van de stand van zaken rond Lelystad Airport en Wim Luijkx vertelde uitgebreid over Windplan Groen.

Mirjam Voerman-Spruijt over Samen Actief

Frank Pels praatte de aanwezigen bij over Lelystad Airport

Wim Luijkx over Windplan Groen

Lange zit
De presentaties - en met name die over Windplan Groen - waren aan de lange kant, waardoor pas rond kwart over tien overgegaan kon worden tot de uitreiking van de Gouden IJsvogel aan Henk Stegeman. Voor inhoudelijke vragen die gesteld werden tijdens de rondvraag was dus minder tijd. Desondanks werden deze toch zo uitgebreid mogelijk beantwoord, waardoor Dorpsbelangen kan terugkijken op een geslaagde avond.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2018 Dorpsbelangen Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat